Înghețată de pralină de ovăz cu sos cald de fructe de pădure

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata de pralină de ovăz cu sos cald de fructe de pădure ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. Un amestec de mure sau, gălbenușuri de ou, gin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Parfaits De Înghețată Cu Sos Cald De Fructe De Pădure, Topping cald de fructe de pădure pentru înghețată, și Plăcintă cu înghețată Vanillan de cinci Minute cu compot cald de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia de coacere cu ramă cu folie.
Răspândiți ovăzul pe foaia pregătită.
Coaceți ovăzul până devine auriu ușor, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute. Pune deoparte.
Combinați zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până la culoarea chihlimbarului profund, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute. Se amestecă imediat în ovăz.
Se toarnă praline pe aceeași foaie de copt. Se răcește complet.
Rupeți pralina în bucăți mari.
Transferați într-o pungă de plastic greu resigilabilă. Folosind ciocan, Lira în bucăți mici. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Combinați laptele, smântâna, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță mare și grea; bateți pentru a amesteca. Se amestecă constant la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura subțire, aproximativ 9 minute (nu fierbeți).
Se toarnă în castron mediu. Refrigerați crema până la rece, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Se amestecă 1 cană de pralină în cremă (acoperiți și rezervați pralina rămasă pentru garnitură). Congelați crema în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați în recipient, acoperiți și congelați. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul ajunge să fiarbă. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți până când fructele de pădure sunt fragede și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Folosind spatele furculiței, zdrobiți grosolan aproximativ 3/4 din fructe de pădure. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți sosul înainte de servire.)
Scoateți înghețata în cupe. Puneți sosul cald peste.
Se presară cu pralină rezervată și se servește.
Când faceți caramel, este important să periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a disloca cristalele de zahăr nedizolvate, care pot strica siropul de caramel.