Înghețată De Porumb Dulce De Busuioc
Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă $1.21 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețata de porumb dulce de busuioc ar putea fi uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, jumătate și jumătate, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată de porumb dulce și busuioc, Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, și Gazpacho De Porumb Dulce Și Busuioc.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați jumătate și jumătate, sâmburi de porumb și știuleți de porumb (tăiați în jumătate) la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 15 minute.
Adăugați busuioc și gătiți încă 15 minute. Între timp, combinați gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare și bateți până la o culoare mai deschisă și ușor îngroșată.
Transferați amestecul într-un blender și amestecați la maxim timp de două minute sau până se omogenizează.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine înapoi în cratiță. Bacsis: dacă blenderul dvs. vine cu o inserție de dop din plastic în capac, scoateți-l și acoperiți deschiderea cu câteva pliuri de prosop de hârtie. Acest lucru va împiedica lichidele fierbinți să izbucnească în partea de sus.
Bateți rapid amestecul de gălbenuș-zahăr în baza de porumb-busuioc și gătiți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când amestecul acoperă partea din spate a unei linguri și o glisare cu degetul lasă o linie curată.
Se adaugă sare după gust. Se strecoară într-un recipient etanș și se lasă să se răcească peste noapte, apoi se amestecă a doua zi conform instrucțiunilor producătorului.