Înghețată de porumb dulce

Înghețată de porumb dulce
Inghetata de porumb dulce este o reteta fara gluten cu 2 portii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 44 g de grăsimi și un total de 899 de calorii . Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute . Funcționează bine ca desert la preț accesibil. Această rețetă de la Foodnetwork necesită porumb, gălbenușuri de ou, zahăr și smântână. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Brioșe de porumb cu porumb proaspăt și găluște de porumb, șapte și Cotija într-o supă de porumb cu nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Bateți porumbul, jumătate și jumătate, smântâna, zahărul și vanilia într-o cratiță medie și lăsați să fiarbă la foc mediu. Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mediu. Bateți încet aproximativ 1/4 de cană de amestec cald de porumb în gălbenușurile de ou bătute, apoi turnați în cratiță și reveniți la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand amestecul se ingroasa si imbraca lingura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Transferați crema fierbinte într-un blender și bateți până se omogenizează (ține capacul de umplere ușor deschis pentru a lăsa aburul să scape). Strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare; aruncați solidele. Amestecați des până când amestecul se răcește la temperatura camerei. Apăsați ușor folie de plastic direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea pielii. Se da la rece pana la rece, aproximativ 3 ore. (Pentru o răcire mai rapidă, puneți vasul cu cremă într-un castron cu apă cu gheață și amestecați până se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Congelați crema rece într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați într-un recipient ermetic și congelați până la fermitate, 2 până la 3 ore.
5
Scoateți înghețata în boluri. Acoperiți cu porumb caramel sau un strop de bourbon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Fotografie de Kang Kim
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista