Înghețată De Porumb Dulce
O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
Puneți o răzătoare de cutie într-un castron mare. Folosind găurile mari, radeți boabele de porumb (și "laptele" lor) de pe știuleți. Aruncați știuleții.
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați smântâna, laptele și porumbul. Aduceți la foc mic. Între timp, într-un castron mediu, bateți zahărul și gălbenușurile de ou până devin palide și groase. Când amestecul de smântână ajunge la foc mic, lăsați încet 1/2 cană din acesta în amestec de ouă, amestecând constant. Repetați cu încă 1/2 cană ladleful. Reduceți căldura la minim, amestecați amestecul de ouă încălzit în cratiță și gătiți, amestecând, până când amestecul se îngroașă puțin, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul într-un castron mediu, se amestecă vanilia, se acoperă cu folie de plastic (lăsând folia să stea direct pe suprafața amestecului) și se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți imediat sau transferați într-un recipient de plastic etanș și congelați până peste noapte.