Înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsa de fructe

Înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsa de fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsan de fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte de cocos, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsa de fructe, Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară, și Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingredienteîn cratiță mare. Răzuiți în semințedin jumătăți de fasole de vanilie; adăugați fasole. Aducețisă fiarbă la foc mediu, amestecând până lapiloncillo se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.Acoperiți și abrupți 30 de minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare.Treceți treptat în amestecul de lapte de nucă de cocos.Reveniți la aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până se îngroașă ușor, iar termometrul înregistrează 160 km f, aproximativ 4 minute. Se răcește cremă 1 oră, apoi se răcește cel puțin 2 ore sau se acoperă și se răcește până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți romul în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Îndepărtați jumătățile de fasole de vanilie. Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6
Transferați în container. Acoperiși înghețați cel puțin 6 ore și până la 2 zile(înghețata nu va deveni foarte tare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1
Preîncălziți cuptorul la375 foaie de copt cu hârtie de pergament. Folosind o placă mică ca ghid, decupațio rundă de 6 inci din fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați fiecarerotund în 6 triunghiuri. Reasamblați intorundurile pe foaia pregătită.
3
Grind nucă de cocos și 1 linguriță de zahărîn procesor. Bateți albușul de ou într-un castron micpână la spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Periați niște albuș de ou peste totfiecare tortilla reasamblată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
Presărați fiecare uniform cu 2 lingurițe de zahăr, apoi 2 linguri amestec de nucă de cocos măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți tortilla până când sunt crocante și toppingeste auriu, aproximativ 20 de minute. Mișto. Breaktriungles în afară. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lucrând cu 1 mango la un moment dat, stațimango pe partea sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
8
Tăiați obrazul rotunjitdin fiecare parte a gropii. Folosind legumepeeler, îndepărtați pielea de pe obraji și restul demango.
9
Tăiați toată carnea de mango în zaruri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
10
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați fructe de pădure, mentă și 2 linguri de zahăr; aruncați ușor pentru a amesteca salsa. Utilizați imediat sau acoperiți șifrigid până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Scoateți înghețata în centrul de adâncime. Top sau cupe de inghetata surroundcu salsa de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dientes De AjoDientes De Ajo
13
Se ornează cu nucă de cocos și se servește.
14
* Disponibil la multe supermarketuri și laindian, Asia de Sud-Est, și piețele latine.
15
** Zahăr brut Mexican în formă de hardcones (bucăți mai mici sunt uneori etichetate panocha); vândute pe piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista