Înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsa de fructe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsan de fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte de cocos, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Înghețată de nucă de cocos-Piloncillo cu chipsuri de Tortilla de nucă de cocos și Salsa de fructe, Salsa de fructe cu chipsuri de tortilla de scorțișoară, și Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingredienteîn cratiță mare. Răzuiți în semințedin jumătăți de fasole de vanilie; adăugați fasole. Aducețisă fiarbă la foc mediu, amestecând până lapiloncillo se dizolvă.
Se ia de pe foc.Acoperiți și abrupți 30 de minute.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare.Treceți treptat în amestecul de lapte de nucă de cocos.Reveniți la aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până se îngroașă ușor, iar termometrul înregistrează 160 km f, aproximativ 4 minute. Se răcește cremă 1 oră, apoi se răcește cel puțin 2 ore sau se acoperă și se răcește până la 1 zi.
Îndepărtați jumătățile de fasole de vanilie. Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați în container. Acoperiși înghețați cel puțin 6 ore și până la 2 zile(înghețata nu va deveni foarte tare).
Preîncălziți cuptorul la375 foaie de copt cu hârtie de pergament. Folosind o placă mică ca ghid, decupațio rundă de 6 inci din fiecare tortilla.
Tăiați fiecarerotund în 6 triunghiuri. Reasamblați intorundurile pe foaia pregătită.
Grind nucă de cocos și 1 linguriță de zahărîn procesor. Bateți albușul de ou într-un castron micpână la spumă.
Periați niște albuș de ou peste totfiecare tortilla reasamblată.
Presărați fiecare uniform cu 2 lingurițe de zahăr, apoi 2 linguri amestec de nucă de cocos măcinat.
Coaceți tortilla până când sunt crocante și toppingeste auriu, aproximativ 20 de minute. Mișto. Breaktriungles în afară. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș latemperatura camerei.
Lucrând cu 1 mango la un moment dat, stațimango pe partea sa.
Tăiați obrazul rotunjitdin fiecare parte a gropii. Folosind legumepeeler, îndepărtați pielea de pe obraji și restul demango.
Tăiați toată carnea de mango în zaruri mici.
Se pune într-un castron mediu.
Adăugați fructe de pădure, mentă și 2 linguri de zahăr; aruncați ușor pentru a amesteca salsa. Utilizați imediat sau acoperiți șifrigid până la 2 ore.
Scoateți înghețata în centrul de adâncime. Top sau cupe de inghetata surroundcu salsa de fructe.
Se ornează cu nucă de cocos și se servește.
* Disponibil la multe supermarketuri și laindian, Asia de Sud-Est, și piețele latine.
** Zahăr brut Mexican în formă de hardcones (bucăți mai mici sunt uneori etichetate panocha); vândute pe piețele latine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!