Înghețată de mere-rubarbă (și Cardamom)

Înghețată de mere-rubarbă (și Cardamom)
Apple-rubarbă (și Cardamom) inghetata este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2 și costă 3,74 USD pe porție. O porție conține 979 calorii, 6g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 59 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Dacă aveți mere tarte, tulpini de rubarbă, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Nebun De Rubarbă Cu Cremă De Cardamom Și Fistic, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Tăiați merele și rubarba. Dacă utilizați o moară de alimente, nu vă deranjați să curățați sau să miezuiți merele—doar tăiați-le în bucăți. Dacă utilizați un robot de bucătărie sau un blender, asigurați-vă că le miez, dar lăsați pielea, pentru culoare, aromă și grosime adăugată din pectina sa naturală. Gatiti merele si rubarba cu ghimbir, pastai de cardamom si apa intr-o oala pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
PectinăPectină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați zahărul, amestecați până se dizolvă și puneți amestecul printr-o moară de alimente sau robot de bucătărie și strecurătoare. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se amestecă 2 căni și jumătate din sosul de mere-rubarbă cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Adăugați mai mult zahăr după gust, dacă doriți. Congelați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista