Înghețată De Mentă
Înghețata de mentă este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 679 calorii, 7g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Dovleac Fără Putină.
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate și jumătate într-o cratiță grea.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la foc mic la foc mic, amestecând ocazional. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile până când sunt de culoare galben deschis. Temperați gălbenușurile de ou stropind încet în aproximativ 2 căni din amestecul fierbinte jumătate și jumătate în timp ce bateți rapid.
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou călit în cratiță, amestecând ușor în timp ce îl adăugați. Se fierbe la foc mic până devine foarte gros, încă 5 până la 7 minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mediu, apăsând cu o lingură sau o spatulă pentru a-l forța ușor.
Se toarnă smântâna grea, apoi se amestecă pentru a se combina. Se amestecă vanilia. Acoperiți și refrigerați acest amestec până când este complet rece. Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor sale. După terminarea ciclului, amestecați menta tocată sau menta Andes și transferați imediat într-un recipient congelator și puneți-l în congelator. Câteva ore mai târziu, deschideți recipientul și amestecați din nou pentru a vă asigura că bomboanele sunt distribuite. Congelați încă 24 de ore sau până când este înghețat tare și solid.