Înghețată de lapte cu compot de fructe condimentat
Această rețetă servește 8. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 367 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de frișcă, compot de fructe condimentat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot De Fructe Condimentat Cu Cremă De Ricotta, Compot De Fructe Condimentat, și Compot de fructe uscate în sirop de Zinfandel condimentat.
Instrucțiuni
Se toarnă smântână în cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și pudră de chili. Aduceți la foc mic.
Bateti galbenusurile si zaharul intr-un bol mediu. Treceți treptat în amestecul de smântână fierbinte; reveniți la cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras peste, aproximativ 4 minute (nu fierbe).
Se transferă într-un castron mare; se răcește până se răcește complet.
Se amestecă în zară. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Aruncați fasolea de vanilie.
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Scoateți înghețata în boluri sau pahare. Lingură condimentată compot de fructe peste.