Înghețată De Ghimbir-Mascarpone Confiate
O porție conține 2143 calorii, 33g de proteine, și 168g de grăsime. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Scones de cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă, Scones cremă de afine cu ghimbir confiat, și Cookie-Uri De Ghimbir Cu Unt Brun Cu Cremă De Mascarpone Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, încălziți laptele, smântâna grea și vanilia, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu?t ardeți sau lipiți de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid, opriți focul și lăsați să stea 10 minute pentru a infuza aroma. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Într-un flux subțire, amestecați amestecul de cremă în amestecul de gălbenuș de ou. Apoi turnați amestecul de ouă-cremă înapoi în cratiță.
Se încălzește la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn. La 160 de grade, amestecul va da un puf de abur. Când amestecul ajunge la 180 de grade F, acesta va fi îngroșat și cremos, ca eggnog. Dacă nu aveți un termometru, testați-l prin scufundarea unei linguri de lemn în amestec. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă banda rămâne limpede, amestecul este gata; dacă marginile se estompează, amestecul nu este încă suficient de gros. Când este gata, scoateți-l rapid de pe foc.
Între timp, într-un castron, puneți 2 mâini de cuburi de gheață și adăugați apă rece pentru a acoperi. Odihniți un castron mai mic în apa cu gheață.
Se toarnă amestecul de cremă printr-o sită fină sau chinois (pentru a îndepărta bucățile de fasole de vanilie) și în vasul mai mic. Se răcește până se răcește, aproximativ 1 oră, apoi se amestecă ghimbirul cristalizat și se continuă conform instrucțiunilor producătorului de înghețată pentru a îngheța.