Înghețată De Ghimbir-Mascarpone Confiate

Înghețată De Ghimbir-Mascarpone Confiate
O porție conține 2143 calorii, 33g de proteine, și 168g de grăsime. Pentru $ 5.2 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Scones de cremă de ghimbir fără gluten cu ghimbir confiat de casă, Scones cremă de afine cu ghimbir confiat, și Cookie-Uri De Ghimbir Cu Unt Brun Cu Cremă De Mascarpone Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, încălziți laptele, smântâna grea și vanilia, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu?t ardeți sau lipiți de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă atinge un foc rapid, opriți focul și lăsați să stea 10 minute pentru a infuza aroma. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Într-un flux subțire, amestecați amestecul de cremă în amestecul de gălbenuș de ou. Apoi turnați amestecul de ouă-cremă înapoi în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la foc mediu, amestecând constant cu o lingură de lemn. La 160 de grade, amestecul va da un puf de abur. Când amestecul ajunge la 180 de grade F, acesta va fi îngroșat și cremos, ca eggnog. Dacă nu aveți un termometru, testați-l prin scufundarea unei linguri de lemn în amestec. Treceți degetul pe spatele lingurii. Dacă banda rămâne limpede, amestecul este gata; dacă marginile se estompează, amestecul nu este încă suficient de gros. Când este gata, scoateți-l rapid de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Bateți în mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Între timp, într-un castron, puneți 2 mâini de cuburi de gheață și adăugați apă rece pentru a acoperi. Odihniți un castron mai mic în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de cremă printr-o sită fină sau chinois (pentru a îndepărta bucățile de fasole de vanilie) și în vasul mai mic. Se răcește până se răcește, aproximativ 1 oră, apoi se amestecă ghimbirul cristalizat și se continuă conform instrucțiunilor producătorului de înghețată pentru a îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista