Înghețată de fasole Tonka cu vârtej de caramel scoțian
Inghetata de fasole Tonka cu vartej de caramel Scotch este o vegetarian desert. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scotch, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Souffl de ciocolata neagra cu crema de fasole Tonka, Înghețată Scotch Cu Fasole De Vanilie, și Torturi de vanilie cu fasole Tonka cu Ganache Framboise de ciocolată topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jumătate și jumătate cu zahăr în cratiță medie. Radeți fasolea tonka în lichid cu microplan. Aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că zahărul este complet dizolvat.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă timp de 15 minute.
Așezați gălbenușurile într-un bol mediu de amestecare.
Șoptind constant, turnați amestecul jumătate și jumătate în castron cu gălbenușuri, apoi răzuiți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu spatula și răzuind fundul adesea pentru a preveni coagularea. Odată suficient de gros pentru a acoperi spatula, se ia de pe foc și se strecoară imediat prin strecurătoare cu ochiuri fine. Se răcește peste gheață, apoi se pune într-un recipient cu capac și se lasă să se odihnească peste noapte la frigider.
Puneți zahărul, apa și sarea într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu-mare. Lăsați să fiarbă, apoi urmăriți cu atenție până când zahărul începe să se caramelizeze. Rotiți ușor pentru a promova chiar caramelizarea. Odată ce caramelul atinge o culoare închisă a mierii, scoateți-l de pe foc. Se lasă să se întunece puțin mai mult de pe foc până aproape de culoarea siropului de arțar. Încet și departe de tine, stropiți în scotch și smântână. Acesta va bule și sputter și caramel dvs. va profita astfel încât să fie atent.
Se pune la foc mic, amestecând ușor la fiecare câteva minute, până când caramelul confiscat se topește complet. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească. Se răcește bine înainte de a bate înghețata.
Când sunteți gata să putinei, se toarnă bază răcită în filtru de inghetata si proces conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este gata, împachetați un strat subțire în fundul unui recipient greu din plastic sau metal, apoi stropiți cu caramel. Repetați până când toată înghețata și caramelul au fost stratificate în recipient. Congelați cel puțin 1 oră până când este ferm.