Înghețată De Fasole Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de fasole roșie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 514 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de extract de vanillan, gălbenușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 1/4 cană de lapte într-un castron mic.
Combinați restul de lapte cu smântâna grea și 1/3 cană de zahăr într-o oală grea, medie-mare, la foc mediu.
Lăsați amestecul de lapte să se încălzească foarte mult, dar nu destul de opărit.
Între timp, combinați restul de 1/3 cană de zahăr, sarea și gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură și bateți până când gălbenușurile se îngroașă ușor și devin mai deschise la culoare.
Adăugați amidonul de porumb în laptele pe care l-ați pus deoparte în vasul mic, zdrobindu-l cu vârful degetelor pentru a face o pastă absolut netedă.
Când amestecul de lapte și smântână aproape fierbe, amestecați suspensia de amidon de porumb, care ar trebui să îngroașe laptele aproape imediat. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Cu o oală într-o mână și un Tel în cealaltă și o lingură de lemn lângă aragaz, puneți o parte din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând pentru tot ce meritați în timp ce faceți acest lucru. După ce două ladlefuls au fost bătute în amestecul de gălbenușuri, turnați amestecul de gălbenușuri acum temperat în oala cu lapte fierbinte și bateți totul tare.
Acum stați acolo și amestecați constant, urmărind cu atenție, până când ouăle îngroașă și mai mult laptele, deși doar ușor, 3 până la 4 minute. Pentru că facem acest lucru la foc direct, mai degrabă decât într-un cazan dublu care consumă mai mult timp, amestecați cu atenție, alternând între Tel pentru a încorpora totul și lingura de lemn pentru a intra în colțuri, unde altfel ouăle ar tinde să gătească mai întâi.
În momentul în care crema s-a îngroșat, transferați-o din oală într-un castron curat rezistent la căldură și amestecați anko și vanilia, dacă utilizați.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei (dacă doriți să accelerați acest lucru, puneți vasul într-o chiuvetă parțial umplută cu apă cu gheață), apoi acoperiți-l și refrigerați-l peste noapte.
A doua zi, transferați crema în aparatul de înghețată și lăsați-o să se rupă conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este gata, scoateți dasherul, luptați pentru cine ajunge să o lingă, fiți drăguți și împărtășiți și transferați înghețata finită într-un recipient de depozitare.
Așezați recipientul în congelator și păstrați-l până când sunteți aproape gata de servit (la fel ca toate înghețatele, acesta este cel mai plin de aromă atunci când este înmuiat ușor).
Din fasole cu fasole: o carte de bucate. de Crescent Dragonwagon. Drepturi de autor 2011 de către Crescent Dragonwagon. Publicat de Editura Workman.