Înghețată de fasole de vanilie și mentă proaspătă
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 141g de grăsime, și un total de 1643 calorii. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, lapte, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 2963 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Căpșuni înăbușite cu fasole de vanilie și mentă proaspătă, Budincă de chia cu fasole de vanilie cu mentă proaspătă, Mango, fistic + ciocolată neagră, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna și laptele împreună și turnați-le într-o cratiță setată la foc mediu-mic. Când laptele și smântâna încep să baloneze atât de ușor la marginile tigaiei, amestecați mierea până se dizolvă. Opriți căldura.Aruncați menta în cratiță. Luați un cuțit de tăiat și tăiați o fantă în lungime în fasolea de vanilie, apoi aruncați-o cu ingredientele lichide și menta. Acoperiți oala și lăsați boabele de vanilie și menta să se absoarbă în laptele îndulcit timp de 20 de minute. Se strecoară într - un bol de amestecare, se acoperă bine și se transferă la frigider până la rece-aproximativ 2 ore.Când amestecul de înghețată s-a răcit, scoateți-l din frigider și amestecați gălbenușurile până când sunt bine combinate și uniforme.
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (Eu îl folosesc pe acesta.), și congelați conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.