Înghețată De Fasole De Vanilie

Înghețată De Fasole De Vanilie
Inghetata de fasole de vanilie este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 871 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de fasole de vanilie, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Parfum de fasole de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie, și Crema de ciocolata umplut prajiturele de fasole de vanilie cu glazura de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și smântâna într-o cratiță medie. Împărțiți fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați păstăi de fasole de vanilie în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
LapteLapte
3
Puneți tigaia la foc mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau doar până când bulele încep să se formeze în jurul marginii tigaiei, amestecând des.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din căldură.
5
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul într-un bol de amestecare. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până când este gros și palid. Se amestecă treptat în amestecul de lapte fierbinte; reveniți la cratiță. Gatiti, amestecand constant, la foc mic, aproximativ 2 minute sau pana cand amestecul de crema se ingroasa si acopera spatele unei linguri. (Nu overcook.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de cremă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mediu, aruncând păstaia de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Așezați vasul într-un bol mai mare umplut cu gheață și amestecați crema până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator electric de 2 litri. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.
9
Transferați înghețata într-un recipient de congelator din plastic de 1 litru. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista