Înghețată De Coacăze Negre
Înghețata de coacăze negre ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de suc de lămâie, gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Inghetata de lamaie cu sos de Coacaze Negre, Ceai De Coacăze Negre, și Vin De Coacăz Negru De Casă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile suficient cât să le rupeți. Încălziți ușor jumătatea și jumătate și zahărul într-o cratiță nereactivă, amestecând încet la foc mic până când jumătatea și jumătatea se aburesc și zahărul se dizolvă.
Stropiți smântâna caldă în gălbenușurile de ou, amestecând constant în timp ce turnați. (Aceasta se numește temperarea gălbenușurilor de ou.)
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță. Măsurați smântâna grea în vasul de amestecare. Gatiti amestecul la foc mic, amestecand incet si razuind fundul tigaiei cu o lingura de lemn sau o spatula de cauciuc rezistenta la caldura, pana se ingroasa suficient pentru a acoperi lingura.
Se scoate imediat de pe foc și se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine în vasul cu smântâna grea.
Bateți împreună pentru a răci amestecul, acoperiți și răciți bine.
Se amestecă siropul de coacăze negre, sucul de lămâie și kirsch, dacă se utilizează, în amestecul de înghețată răcit. Înghețați, urmând instrucțiunile pentru aparatul dvs. de înghețată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;