Cherry Ice Cream este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 398 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți lapte degresat, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.
Desert în meniu? Încercați să vă împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.