Înghețată De Ciocolată Whisky
Ciocolata whisky inghetata este un fără gluten desert. Această rețetă servește 1 și costă 12,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 195g de grăsime, și un total de 2535 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, whisky-ul și 1/4 cană de zahăr într-un bol mediu. Pune deoparte.
Într-o cratiță mare, amestecați împreună smântână, fasole de vanilie, semințe de vanilie și 1/4 cană de zahăr. Se fierbe la foc mic până se topește ciocolata. Temperați amestecul de gălbenuș de ou adăugând încet amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou, cu o oală, puțin câte puțin. Odată ce amestecul de gălbenuș de ou este bine încălzit se adaugă la cratiță cu amestecul de cremă caldă. Se amestecă până se îngroașă și se scoate de pe foc.
Se strecoară amestecul într-un bol peste gheață.
Puneți vasul în frigider timp de cel puțin 45 de minute. Odată răcit, pliați chipsurile de ciocolată. Rotiți într-un aparat de înghețată timp de 20 de minute până când ajunge la o consistență moale.