Înghețată De Ciocolată Cu Mentă
Nevoie de un desert fără gluten? Inghetata cu ciocolata de menta ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Înghețată Duminică: Înghețată De Ciocolată Cu Mentă Proaspătă, Înghețată De Ciocolată Cu Mentă, și Înghețată De Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se încălzește jumătate și jumătate până la 175 de metri cubi.
Adăugați zahăr și lapte; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură; se răcește complet.
Într-un castron, amestecati frisca si budinca amestec pana se omogenizeaza (amestecul va fi gros).
Adăugați extracte. Se amestecă în amestecul de cremă răcit. Amestecați chipsurile de ciocolată și suficient colorant alimentar pentru a nuanța amestecul verde deschis. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; înghețați conform instrucțiunilor producătorului. Refrigerați amestecul rămas până când este gata să înghețe, amestecând înainte de a îngheța fiecare lot. Se lasă să se coacă în congelatorul de înghețată sau se întărește în congelatorul frigiderului timp de 2-4 ore înainte de servire.
Se servește cu Topping fierbinte de Fudge, dacă se dorește.