Înghețată De Ciocolată

Înghețată De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de ciocolată. O porție conține 677 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, gălbenușuri de ou, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un metal mediucastron. Set castron peste o cratiță de apă abylysimmering. Se amestecă ciocolata până latopit și neted. Setați ciocolata topitălaterale; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Bateți laptele și pudra de cacao într-o cratiță medie grea peste căldură medie până când amestecul începe să fiarbă; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Folosind un mixer electric, bateți ouagălbenușuri și 7 linguri de zahăr într-un alt mediu până se formează panglici foarte groase, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Bătând constant, treptatadăugați amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou.Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați topitciocolată și amestecați pentru a amesteca. Se amestecă căldura excesivă până se îngroașă ușor șiun termometru cu citire instantanee se înregistrează175 la aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
6
Transferați ciocolata într-un castron mare și puneți-o pesteun alt castron mare cu apă cu gheață. Se amestecă până lacreta de ciocolată este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aduceți restul de 6 linguri de zahăr și 2 linguri de apă la fierbere într-o cratiță mică, grea, adâncă, la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se fierbe, ocazional se răsucește tigaia și se spală părțile cu o perie umedă de patiserie (nu se amestecă), până când se formează o culoare chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.Treceți treptat în cremă (amestecul va fibulă viguros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Bateți caramelulcretă de ciocolată. Se strecoară într-un recipient mare;acoperiți și răciți timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Procesați cremă într-o mașină de înghețatăconform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
10
Transferați într-un alt recipient; înghețați pentru3 zile înainte de a mânca. Faceți înainte: Înghețatapoate fi făcută cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista