Înghețată De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de ciocolată. O porție conține 677 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, gălbenușuri de ou, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un metal mediucastron. Set castron peste o cratiță de apă abylysimmering. Se amestecă ciocolata până latopit și neted. Setați ciocolata topitălaterale; lasa sa se raceasca usor.
Bateți laptele și pudra de cacao într-o cratiță medie grea peste căldură medie până când amestecul începe să fiarbă; pune deoparte.
Folosind un mixer electric, bateți ouagălbenușuri și 7 linguri de zahăr într-un alt mediu până se formează panglici foarte groase, aproximativ2 minute.
Bătând constant, treptatadăugați amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș de ou.Întoarceți amestecul în cratiță.
Adăugați topitciocolată și amestecați pentru a amesteca. Se amestecă căldura excesivă până se îngroașă ușor șiun termometru cu citire instantanee se înregistrează175 la aproximativ 5 minute.
Transferați ciocolata într-un castron mare și puneți-o pesteun alt castron mare cu apă cu gheață. Se amestecă până lacreta de ciocolată este rece.
Aduceți restul de 6 linguri de zahăr și 2 linguri de apă la fierbere într-o cratiță mică, grea, adâncă, la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Se fierbe, ocazional se răsucește tigaia și se spală părțile cu o perie umedă de patiserie (nu se amestecă), până când se formează o culoare chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.Treceți treptat în cremă (amestecul va fibulă viguros).
Bateți caramelulcretă de ciocolată. Se strecoară într-un recipient mare;acoperiți și răciți timp de 2 zile.
Procesați cremă într-o mașină de înghețatăconform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un alt recipient; înghețați pentru3 zile înainte de a mânca. Faceți înainte: Înghețatapoate fi făcută cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.