Înghețată de castane cu sos de ciocolată Grand Marnier
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1112 calorii. Dacă $3.82 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețată de castane cu sos de ciocolată Grand Marnier ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Vara. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, lapte, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Afine Grand Marnier, Sos De Afine Grand Marnier, și Plăcintă cu dovleac cu citrice cu cremă Grand Marnier.
Instrucțiuni
1
Tăiați fin castanele și gătiți cu 1 1/4 căni de lapte la foc mic într-o cratiță mare și grea, neacoperită, amestecând ocazional, 15 minute. Pur și simplu în blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aduceți smântână și restul de 1 3 / 4cups lapte doar la foc mic într-o cratiță grea și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid și amestecul formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Bateți 1/3 din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri pentru a se tempera, apoi bateți amestecul de gălbenușuri în amestecul de smântână rămas. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se amestecă castanul pur și se adaugă sare, apoi se adaugă coaja. Gatiti la foc moderat mic, amestecand continuu, doar pana cand amestecul Inregistreaza 170 km F pe un termometru cu citire instantanee (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Bateti
6
Turnați imediat crema printr-o sită fină într-un bol metalic curat și amestecați vanilia. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și cremă rece, amestecând ocazional. Se răcește, suprafața acoperită cu hârtie cerată, până la rece, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Vanilie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Congelați crema în aparatul de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Cremă
Gheață
1
Aduceți smântâna doar la foc mic într-o cratiță grea la foc moderat și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată și unt, amestecând până se omogenizează.