Înghețată de cafea cubaneză cu Dulce de Leche
Înghețată de cafea cubaneză cu Dulce de Leche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 369 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, gălbenușuri de ou, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dulce De Leche cafea, Dulce De Leche cafea, și Tort de cafea cu plăcintă cu mere cu Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, combinați laptele, smântâna, zahărul și boabele de cafea; se amestecă până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 30 de minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați boabele de cafea. Clătiți tigaia, întoarceți amestecul de lapte la ea și aduceți la foc mic la foc mic.
Bateți 1/2 cană din amestecul de lapte cald în gălbenușuri de ou; se toarnă amestecul de gălbenușuri în tigaie. Se amestecă constant la foc mic până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 4 până la 6 minute; nu fierbe.
Se toarnă într-un castron curat și se răcește, amestecând ocazional, până la rece, aproximativ 2 ore; dacă doriți, acoperiți și răciți până la 1 zi.
Se amestecă romul și vanilia în cremă. Congelați amestecul într-un aparat de înghețată de 1 litru sau mai mare, conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți sau transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore sau până la 1 săptămână. Scoateți în boluri și acoperiți cu dulce de leche.
Dulce De Leche. Într - o tigaie grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați 4 căni de lapte integral și 1 1/4 căni de zahăr până când zahărul este dizolvat și amestecul fierbe. Se amestecă 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional cu o spatulă flexibilă, până când amestecul se rumeneste și se reduce la aproximativ 2 căni, aproximativ 1 1/2 ore.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron; aruncați reziduurile. Face 2 căni.