Înghețată De Cafea-Ciocolată

Înghețată De Cafea-Ciocolată
Înghețată de cafea-ciocolată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Un amestec de lapte, amidon de porumb, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Treceți treptat în lapte și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 8-10 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți gălbenușul de ou până se îngroașă ușor. Bateți treptat aproximativ 1 cană de amestec de smântână fierbinte în gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de smântână rămas, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
5
Bateți în espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele. Se răcește 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Așezați folie de plastic direct pe amestecul de cremă; se răcește 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului; amestecați bara de copt cu ciocolată la jumătatea congelării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Vermut StropitorVermut Stropitor
9
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
10
* Zahărul granulat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
11
Notă: Am testat cu zer scăzut 100% îndulcitor Granular Natural pentru înghețată. Obțineți 20% reducere oricând comandați de la wheylow.com. Cod cupon: Soutrn
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
îndulcitorîndulcitor
12
Lvg
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista