Înghețată de bere cu rădăcină fără lactate și vegană

Înghețata de bere cu rădăcină fără lactate și vegană ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rădăcina săgeții, sodă de bere rădăcină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu oală de pui cu legume rădăcinoase, fără Gluten și lactate cu opțiune vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția extractului de bere rădăcină, într-o tigaie cu sos mediu.Bateți energic pentru a vă asigura că nu există bulgări înainte de a porni focul la mediu.Gatiti, amestecand la fiecare cateva minute, pana cand amestecul ajunge la fierbere rapida si scoateti imediat din aragaz.
Se amestecă extractul de bere din rădăcină, apoi se răcește bine înainte de a se agita conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Transferați înghețata bătută într-un recipient etanș la aer și păstrați – o în congelator timp de cel puțin 4-6 ore înainte de a scoate sau până când este congelată.