Înghețată De Avocado
Inghetata de Avocado necesita aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.06 pe portie, veți obține un desert care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1142 calorii, 20g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Un amestec de avocado, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Înghețată De Avocado, Înghețată De Avocado (Fără Putină), și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o cratiță și se aduce la fierbere; se amestecă zahărul până se dizolvă. Aduceți siropul înapoi la fierbere, reduceți căldura și fierbeți ușor până când siropul este redus la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească.
Într-un bol de amestecare, zdrobiți avocado la consistența dorită, fie netedă, fie groasă.
Se amestecă laptele evaporat, 1% lapte și sucul de lămâie. Se amestecă siropul de zahăr răcit până se încorporează complet. Se răcește complet amestecul la frigider, aproximativ 4 ore.
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului; împachetați înghețata într-un recipient acoperit și congelați până la fermitate, cel puțin 1 oră.