Înghețată De Arțar-Smochin

Înghețată De Arțar-Smochin
Maple-Fig înghețată este un fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 608 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sirop de arțar, gălbenușuri de ou, smântână și frișcă grea. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Încearcă Înghețată De Arțar-Smochin, Înghețată De Smochine, și Maple Bacon Ice Cream {Nu Este Necesar Un Producător De Înghețată!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: producător de înghețată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Aduceți 2 căni de apă și smochinele la foc mic într-o cratiță mică grea la foc mare. Acoperiți și reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, rotind ocazional, până când smochinele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Transferați smochinele și 1/2 cană din lichidul de gătit într-un robot de bucătărie (sau adăugați puțină apă pentru a face 1/2 cană). Amestecați până când smochinele sunt curățate și nu rămân bulgări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se răcește. (Piureul de smochine se poate face cu 1 săptămână înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți frișca, zahărul, siropul de arțar, sarea și gălbenușurile de ou într-o cratiță mare și grea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură (iar temperatura înregistrează 170 grade F până la 180 grade F), 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Scoateți tigaia de pe foc și bateți imediat 1/2 cană din piureul de smochine în cremă, rezervând piureul de smochine rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați crema într-un castron și răciți-o descoperită până se răcește, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Bateți smântâna și țuica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Procesați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
12
Transferați într-un castron, acoperiți bine și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Scoateți înghețata în cupe sau boluri. Puneți deasupra niște sos de arțar-smochin, presărați cu nuci de pin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Se amestecă piureul de smochine, siropul de arțar și coniacul într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este necesar. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, băutură alcoolică și categorie de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Când spunem" viță de vie veche", ne referim la viță de vie de cel puțin cincizeci și adesea până la o sută de ani. Am găsit o serie de podgorii mici în județul Sonoma care datează de la începutul secolului trecut. Din cauza vârstei lor mari, aceste parcele produc mai puțin de patru tone pe acru de fructe excepțional de concentrate. Vițele Petite Sirah și Alicante Bouschet plantate printre Zinfandel adaugă textură și culoare amestecului de câmp. "Am avut recolta târziu, astfel încât o parte din struguri au devenit stafide, intensificând și mai mult aromele varietale. Odată zdrobit, vinul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil timp de douăsprezece până la optsprezece zile, apoi îmbătrânit în butoaie noi de stejar American de la douăsprezece până la cincisprezece luni. Vinul este ținut încă patru până la opt luni după îmbuteliere. Acesta este un zin plin, stratificat, cu arome complexe de cireșe negre, zmeură și piper negru care se desfășoară pe gust."
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista