Înghețată De Arțar-Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de arțar-Bourbon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 84 cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, scorțișoară măcinată, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Bourbon Cu Slănină De Arțar, Budincă de arțar cu frișcă Bourbon, și Pui Pecan în Bourbon Maple Cream Gravy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un castron mare în congelator.
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei 45 de minute sau până se înmoaie.
Cu o spatulă de cauciuc sau un mixer de suport, combinați înghețata înmuiată, siropul de arțar, bourbonul și scorțișoara într-un castron răcit. Acoperiți și înghețați până la consistența dorită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.