Înghețată De Arțar
Maple Ice Cream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 590 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, sirop de arțar de gradul b și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.
Încălziți siropul de arțar într-o cratiță mică la foc mediu, fierbând până se reduce cu un sfert, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Încălziți smântâna și laptele într-o cratiță medie la foc mediu până la foc mic, aproximativ 5 minute. Între timp, bateți gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură până când sunt deschise la culoare și se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.Odată ce amestecul de lapte fierbe, scoateți-l de pe foc și turnați aproximativ 1/2 cană în gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de gălbenușuri în cratiță cu amestecul de lapte rămas și puneți-l la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand continuu, pana cand crema este groasa si acoperiti spatele unei linguri, aproximativ 3 minute. (Când treceți degetul prin cremă, o linie ar trebui să țină și să nu curgă înapoi în sine.)
Scoateți crema de pe foc și amestecați reducerea siropului de arțar și sarea.
Se toarnă crema printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mare rezistent la căldură și se pune peste baia de gheață până se răcește, aproximativ 40 de minute. Acoperiți și refrigerați peste noapte.Odată ce baza de înghețată este răcită, congelați-o într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.