Înghețată De Ananas
Inghetata de ananas este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 370 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de ananas, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți laptele la 175 de ani; se amestecă zahărul până se dizolvă.
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la cel putin 160 de litri si acoperiti partea din spate a unei linguri de metal.
Se ia de pe foc. Se răcește rapid prin plasarea tigaie într-un castron de apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Se amestecă frisca și ananasul. Apăsați hârtie cerată pe suprafața cremei. Se da la frigider cateva ore sau peste noapte.
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți la frigider amestecul rămas până când este gata de congelare. Când înghețata este înghețată, transferați într-un recipient congelator; congelați timp de 2-4 ore înainte de servire.