Înghețată De Acoperiș De Tablă
Tin acoperiș inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1112 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 130 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Înghețată De Acoperiș De Tablă, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, zahărul, sarea și 1/2 cană (125 ml) de smântână într-o cratiță medie. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți semințele aromate din boabele de vanilie și adăugați-le, împreună cu păstăia, la amestecul de lapte fierbinte. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Reîncălziți amestecul infuzat cu vanilie.
Se toarnă restul de 1 cană (250 ml) cremă într-un castron mare și se pune deasupra o strecurătoare de plasă. Într-un castron mediu separat, amestecați gălbenușurile de ou. Turnați încet amestecul cald în gălbenușurile de ou, amestecând constant, apoi răzuiți gălbenușurile încălzite înapoi în cratiță.
Amestecați amestecul constant la foc mediu cu o spatulă rezistentă la căldură, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatula.
Se toarnă crema prin strecurătoare și se amestecă în cremă pentru a se răci.
Scoateți fasolea de vanilie, ștergeți-o de orice bucăți de ou și adăugați-o înapoi la cremă. Se amestecă vanilia și se amestecă până se răcește peste o baie de gheață. Se răcește bine la frigider.
Când sunteți gata să bateți înghețata, îndepărtați bobul de vanilie (poate fi clătit și refolosit). Congelați înghețata în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata îngheață, tocați alunele în bucăți de mușcătură.
Îndoiți bucățile de arahide în înghețata înghețată în timp ce o scoateți din mașină și stratificați-o cu Fudge Ripple.
Retipărit cu permisiunea de la The Perfect Scoop: înghețate, Sorbete, Granite și acompaniamente dulci de David Lebovitz, 8011 Ten Speed Press
David Lebovitz este bucătar de patiserie, autor și creator al blogului alimentar premiat www.davidlebovitz.com. instruit ca brutar în Franța și Belgia, a lucrat timp de doisprezece ani în departamentul de patiserie la faimosul Chez Panisse. Room for Dessert, prima sa carte, a fost finalistă a premiului Asociației Internaționale a profesioniștilor culinari. El este, de asemenea, autorul Ready for Dessert, The Sweet Life in Paris, finalist al Premiului IACP 2010 la categoria Literary Food Writing și The Perfect Scoop. David scrie, blogează și conduce tururi culinare de la casa sa din Paris, Franța.