Înghețată Cu Tort De Morcovi
Această rețetă face 2 porții cu 1129 calorii, 15g de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, jumătate și jumătate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. 376 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu până se topește și spuma dispare, apoi adăugați morcovi și 1/4 linguriță de sare. Creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând frecvent, până când este foarte moale și începe să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Transferați morcovii în blender și adăugați jumătate și jumătate și zahăr. Se amestecă la mare până se combină bine, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă în cremă de brânză și cuișoare până se combină bine. Condimentează după gust cu sare.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș și se răcește la frigider până se răcește foarte mult, aproximativ 3 ore. Putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Se răcește la congelator cel puțin 4 ore până când este ferm și scoopabil; lăsați înghețata să se odihnească pe blat cu 5 minute înainte de servire.