Înghețată Cu Scorțișoară De Vanilie
Vanilie scorțișoară înghețată ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 3516 calorii, 64G de proteine, și 248g de grăsime pe porție. Pentru $16.65 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, smântână, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele și zahărul într-o cratiță medie. Înjumătățiți boabele de vanilie și răzuiți semințele și adăugați-le în lapte împreună cu păstăia golită. Aduceți la fierbere scăzută, amestecând ocazional, apoi opriți focul.
Adăugați bețișoarele de scorțișoară și lăsați să stea 2-3 minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină și se întoarce în cratiță, aruncând păstăile de vanilie și bețișoarele de scorțișoară.Reveniți la foc mediu. Într-un castron mediu, bateți împreună zahărul rămas și ouăle. Bateți încet jumătate din laptele cald, având grijă să nu coagulați ouăle. Odată ce laptele este încorporat, readuceți amestecul în cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu pana cand amestecul adera la o lingura de lemn si puteti trasa o linie prin ea.
Se ia de pe foc, apoi se amestecă în smântână
Se toarnă într-un recipient și se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin câteva ore.Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Pentru un model standard de consum, va trebui să îl înghețați în două loturi, așa că planificați din timp. Odată înghețat, transferați într-un recipient etanș și congelați peste noapte pentru a obține o textură mai fermă.