Înghețată cu nuci de cireșe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă înghețata cu nuci și cireșe. O porție conține 722 de calorii , 8 g de proteine și 63 g de grăsimi . Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr, smântână grea pentru frișcă, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Rețetele similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețată cu cireșe și brioșe cu cireșe, curmale și nuci .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți smântâna la foc mediu până se formează bule în jurul părților laterale ale cratiței; se amestecă zahărul și sarea până se dizolvă.
Bateți o cantitate mică de smântână în ouă. Reveniți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la cel putin 160° si imbraca spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul. Se răcește rapid punând tigaia într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Apăsați hârtie cerată pe suprafața cremei. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Dați amestecul rămas la rece până când este gata de congelare.
Amestecați cireșele, nuca de cocos, migdalele și ciocolata în înghețată doar până se combină.
Transferați într-un recipient congelator; congelati 2-4 ore inainte de servire.