Înghețată Cu Lichior De Cafea
Inghetata cu lichior de cafea ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 3 și costă 2,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 1174 calorii, 18g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, și Goblinul Negru – Tequila, lichior de cafea și smântână.
Instrucțiuni
Combinați smântâna jumătate și jumătate și grea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare până când se deschid la culoare. Bateți treptat zahărul în gălbenușuri până se omogenizează.
Puneți încet o treime din lactatele fierbinți în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți acest amestec în vasul care conține restul de lactate. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand crema se ingroasa usor, suficient pentru a acoperi spatele unei linguri si ajunge la 170 pana la 175 de grade F.
Spălați vasul original de amestecare. Când crema este gata, transferați în castron, amestecați lichiorul de cafea, pudra de espresso și vanilia și răciți la temperatura camerei timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați până când temperatura scade sub 40 de grade F, 3 până la 4 ore.
Turnați baza de înghețată în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Rotiți viteza la scăzut. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet azotul lichid în timp ce numărați până la zece. Măriți viteza la mediu și amestecați timp de 1 minut.
Se servește imediat sau se păstrează la congelator.
Se toarnă într-un aparat de înghețată pregătit și se procesează conform instrucțiunilor producătorului. În 25 până la 30 de minute, înghețata va atinge o consistență clasică de servire moale.
Serviți așa cum este pentru servirea moale sau congelați încă 3 până la 4 ore pentru a permite înghețatei să se întărească.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Moscato, Moscato Dasti
Sherry cremă, vin roșu și Sherry sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.