Înghețată Cu Lichior De Cafea

Înghețată Cu Lichior De Cafea
Inghetata cu lichior de cafea ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 3 și costă 2,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 1174 calorii, 18g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, și Goblinul Negru – Tequila, lichior de cafea și smântână.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna jumătate și jumătate și grea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare până când se deschid la culoare. Bateți treptat zahărul în gălbenușuri până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Puneți încet o treime din lactatele fierbinți în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți acest amestec în vasul care conține restul de lactate. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand crema se ingroasa usor, suficient pentru a acoperi spatele unei linguri si ajunge la 170 pana la 175 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Spălați vasul original de amestecare. Când crema este gata, transferați în castron, amestecați lichiorul de cafea, pudra de espresso și vanilia și răciți la temperatura camerei timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați până când temperatura scade sub 40 de grade F, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Lichior De CafeaLichior De Cafea
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Turnați baza de înghețată în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Rotiți viteza la scăzut. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet azotul lichid în timp ce numărați până la zece. Măriți viteza la mediu și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se servește imediat sau se păstrează la congelator.
1
Se toarnă într-un aparat de înghețată pregătit și se procesează conform instrucțiunilor producătorului. În 25 până la 30 de minute, înghețata va atinge o consistență clasică de servire moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Serviți așa cum este pentru servirea moale sau congelați încă 3 până la 4 ore pentru a permite înghețatei să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Moscato, Moscato Dasti

Sherry cremă, vin roșu și Sherry sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista