Înghețată Cu Lichior De Cafea
Înghețată de lichior de cafea necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1156 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lichior de cafea, smântână grea, pulbere de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, Plăcintă Cu Înghețată Cu Lichior De Cafea, și Goblinul Negru – tequila, lichior de cafea și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna jumătate și jumătate și grea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare până când se deschid la culoare. Treceți treptat zahărul în gălbenușuri până când este neted.
Încetați încet o treime din laptele fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți acest amestec în vasul care conține restul de lapte. Gatiti la foc mic, amestecand frecvent, pana cand crema se ingroasa usor, suficient pentru a acoperi spatele unei linguri si ajunge la 170 pana la 175 grade F.
Spălați vasul original de amestecare. Când crema este gata, se transferă în castron, se amestecă lichiorul de cafea, pudra de espresso și vanilia și se răcește la temperatura camerei timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați până când temperatura scade sub 40 de grade F, 3 până la 4 ore.
Turnați baza de înghețată în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete. Rotiți viteza la minim. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet azotul lichid în timp ce numărați până la zece. Măriți viteza la mediu și amestecați timp de 1 minut.
Serviți imediat sau depozitați în congelator.
Se toarnă într-un producător de înghețată pregătit și se prelucrează conform instrucțiunilor producătorului. În decurs de 25 până la 30 de minute, înghețata va atinge o consistență clasică de servire moale.
Serviți așa cum este pentru servirea moale sau congelați încă 3 până la 4 ore pentru a permite înghețatei să se întărească.