Înghețată Cu Fructe De Pasiune
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata cu fructe de pasiune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1025 calorii, 9g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, pulpă de fructe pasionale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Fructe De Pasiune Cu Crustă De Ghimbir, Passion-Fruit Gel Corroide cu cremă de busuioc, și Tartă cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de fructe de pasiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul și ouăle.
Încălziți crema într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri la foc moderat până când ajunge doar la fierbere, apoi adăugați smântână fierbinte în amestecul de ouă într-un flux lent, amestecând.
Se toarnă cremă în cratiță.
Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand continuu, pana cand Inregistreaza 170 km F pe un termometru cu citire instantanee sau bomboane (nu lasati sa fiarba).
Se toarnă crema printr-o sită fină într-un castron curat și se răcește complet. Se amestecă pulpa de fructe de pasiune, apoi se răcește, acoperită, până la rece.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Se transferă într-un recipient etanș și se pune în congelator pentru a se întări.
* Disponibil pe piețele Latino.
* Înghețata se poate face cu 1 săptămână înainte.