Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă

Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă
Menta ciocolata Chip inghetata este un fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 2 porții cu 1844 calorii, 24g de proteine, și 143g de grăsime fiecare. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 899 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Înghețată Duminica: Înghețată Proaspătă Cu Ciocolată Cu Mentă, Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, și Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frunzele de mentă în smântână și lapte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Puneți frunzele de mentă într-o cratiță grea cu 1 cană de lapte și 1 cană de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se încălzește până la abur (nu se lasă să fiarbă), se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 30 de minute. Reîncălziți amestecul până la abur, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea încă 15 minute.
4
Răciți crema rămasă într-o baie de gheață: în timp ce menta se infuzează la Pasul 1, pregătiți crema rămasă peste o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Se toarnă restul de 1 cană de smântână într-un castron metalic de dimensiuni medii, așezat în apă cu gheață (cu multă gheață) peste un castron mai mare. Puneți o strecurătoare de plasă deasupra bolurilor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se strecoară frunzele de mentă, se adaugă zahăr: se strecoară amestecul de cremă de lapte într-un bol separat, apăsând pe frunzele de mentă cu o spatulă de cauciuc într-o sită pentru a obține cel mai mult lichid din ele. Întoarceți amestecul de cremă de lapte în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahăr și sare în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se încălzește până la abur din nou, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Se ia de pe foc.
10
Temperați gălbenușurile de ou cu cremă de lapte fierbinte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Bateți gălbenușurile într-un castron de dimensiuni medii. Turnați încet amestecul de cremă de lapte încălzit în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de amestecul cald, dar nu fierte de acesta. Răsturnați gălbenușurile de ou încălzite înapoi în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Încălziți până când amestecul începe să se îngroașe: întoarceți cratița în aragaz, amestecând amestecul constant la foc mediu cu o lingură de lemn, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Baza de cremă nu acoperă spatele lingurii, nu este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
14
Baza de cremă acoperă partea din spate a lingurii. Puteți trece degetul peste acoperire și nu îl puteți rula. Este gata și trebuie scos imediat din căldură și turnat prin sită peste baia de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
15
Se strecoară amestecul de cremă în cremă în baie de gheață: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
16
Se toarnă crema prin filtru (de la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
17
și amestecați în crema rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
18
Se răcește complet: se răcește bine amestecul la frigider (cel puțin câteva ore) sau se amestecă amestecul în vasul așezat peste baia de gheață până se răcește bine (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Procesați în aparatul de înghețată: procesați amestecul în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
20
Adăugați ciocolată tocată: odată ce înghețata a fost făcută în aparatul de înghețată, ar trebui să fie destul de moale. Îndoiți ușor ciocolata tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
21
Se răcește în congelator: se pune într-un recipient etanș și se pune la congelator cel puțin o oră, de preferință câteva ore. Dacă a fost înghețat mai mult de o zi, poate fi necesar să-l lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a-l înmuia înainte de servire.
22
Rețineți că nu există alcool în această rețetă. Câteva lingurițe din unele băuturi spirtoase, cum ar fi romul sau bourbonul, vor ajuta la menținerea înghețatei moi pe parcursul mai multor zile. Chiar și alcoolul din extractul de vanilie vă va ajuta. Dacă nu aveți alcool adăugat într-o rețetă de înghețată de casă, vă recomandăm să o mâncați rapid, într-o zi sau două; dincolo de acel moment înghețata va deveni rapid foarte tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Miere De CitriceMiere De Citrice
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista