Înghețată Cu Caramel Malț

Înghețată Cu Caramel Malț
Inghetata cu caramel malt ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 655 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de caramel, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă bavareză cu lapte malț cu Caramel de cafea, Lapte maltat cu caramel fierbinte, și Shake De Caramel Malțat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați pudra de caramel, laptele praf malț și jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tigaiei (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mic, bateți ouăle pentru a se amesteca. Apoi bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă flexibilă-racletă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru gătit uniform, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați vanilie la cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
4
La o dată, tigaie cuib în apă cu gheață și se amestecă cremă de multe ori până când amestecul este rece, 10 la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă cremă rece printr-o strecurătoare fină într-un castron, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare), sau tulpina direct în filtru; aruncați reziduuri. Congelați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasherul este greu de rotit sau mașina se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Serviți ușor înghețat sau congelați etanș (vezi mai jos).
1
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le păstra, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
2
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o poziție mai lungă, se dezvoltă cristale de gheață.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista