Înghețată Cu Caramel Malț
Inghetata cu caramel malt ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 655 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de caramel, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă bavareză cu lapte malț cu Caramel de cafea, Lapte maltat cu caramel fierbinte, și Shake De Caramel Malțat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați pudra de caramel, laptele praf malț și jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tigaiei (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Într-un castron mic, bateți ouăle pentru a se amesteca. Apoi bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă flexibilă-racletă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru gătit uniform, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Adăugați vanilie la cremă.
La o dată, tigaie cuib în apă cu gheață și se amestecă cremă de multe ori până când amestecul este rece, 10 la 15 minute.
Se toarnă cremă rece printr-o strecurătoare fină într-un castron, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare), sau tulpina direct în filtru; aruncați reziduuri. Congelați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasherul este greu de rotit sau mașina se oprește.
Serviți ușor înghețat sau congelați etanș (vezi mai jos).
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le păstra, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o poziție mai lungă, se dezvoltă cristale de gheață.