Înghețată Cu Brânză MAh
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 965 calorii. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, brânză fontina daneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele doar la fiert într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri.
Bateți împreună ouăle, zahărul și un vârf de sare într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă crema înapoi în cratiță și se gătește la foc moderat mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când se înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, 2 până la 3 minute. Turnați imediat crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat, apoi adăugați brânzeturi și vanilie, amestecând până când brânzeturile sunt complet topite și încorporate. Acoperiți suprafața cremă cu o rundă de hârtie de ceară și răciți până la frig, aproximativ 4 ore.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și puneți-o congelator pentru a se întări, cel puțin 2 ore.
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire.
Inghetata se poate face cu 1 saptamana inainte.