Înghețată cu bomboane cu nucă de cocos fără lactate

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și rețete prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, înghețată cu bomboane cu nucă de cocos fără lactate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți per porție. O porție conține 452 de calorii , 3 g de proteine și 32 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este perfect pentru vara . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 10 minute . Un amestec de lapte de cocos, nucă de cocos, batoane de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce nu este atât de excelent. Încercați macaroane cu nucă de cocos și ciocolată fără lactate , prăjitură cu banane și ciocolată cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia și salată chinezească de pui fără lactate fără zahăr și fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de nucă de cocos, laptele de cocos și fulgi de nucă de cocos într-un castron. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau mai mult.
Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența de „servire moale”.
Topiți ciocolata într-un bol de sticlă sau ceramică care poate fi folosită la microunde, la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Stropiți încet ciocolata în înghețată ceea ce mașina amestecă.
Transferați înghețata într-un recipient de plastic cu capac de unul sau două litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă în congelator timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.