Înghețată Cu Apă De Trandafir De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu apă de trandafiri cu căpșuni. O porție conține 1139 calorii, 14g de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Înghețată De Căpșuni Paleo, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și 1/3 cană de zahăr într-un castron; mash împreună cu un masher de cartofi. Păstrați amestecul la frigider în timp ce pregătiți restul rețetei.
Amestecați gălbenușurile de ou, laptele, sarea și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță la foc mediu.
Se încălzește la 175 grade F (80 grade C), asigurându-vă că amestecul nu fierbe; transferați într-un castron răcit și treceți la frigider pentru a se răci, amestecând ocazional. Odată răcit, amestecați smântâna, apa de trandafir și amestecul de căpșuni.
Umpleți un aparat de înghețată cu amestecul și congelați conform instrucțiunilor producătorului.