Înghețată Boozy Butterscotch
Boozy Butterscotch inghetata este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 2 porții cu 1731 calorii, 17g de proteine, și 123G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, whisky, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 502 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cupcakes cu unt de arahide covrig acoperit cu ciocolată cu glazură de Butterscotch, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și gătiți până când spumarea dispare.
Adăugați zahăr și amestecați pentru a acoperi cu unt, crescând căldura la mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul de zahar incepe sa se intuneca si untul miroase usor nuca, aproximativ 2 minute. Bateți rapid în smântână, având grijă să urmăriți aburul.
Bateți până când zahărul este complet încorporat în smântână și scoateți-l de pe foc.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați laptele și gălbenușurile de ou până se combină bine. Oală în amestec de smântână fierbinte aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când partea laterală a bolului este caldă la atingere, de două sau trei ori.
Se toarnă conținutul bolului de amestecare înapoi în cratiță, amestecând constant până când amestecul de ouă este complet încorporat.
Gatiti amestecul la foc mediu, batand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri, dar un deget glisat lasa o linie curata.
Se ia de pe foc și se strecoară într-un recipient etanș.
Se amestecă whisky, apoi se sare după gust în trepte de sfert de linguriță. Nivelul de sare depinde de dvs., dar crema fierbinte ar trebui să aibă un gust ușor mai sărat decât înghețata finită dorită. Acoperiți recipientul și răciți peste noapte sau cel puțin 6 ore.
A doua zi, amestecați înghețata conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata amestecată într-un recipient etanș și răciți-o la congelator timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.