Înghețată balsamică de căpșuni Bi-Rite Creamery
Crema balsamică de căpșuni Bi-Rite Creamery ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1130 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 268 de fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Inghetata cu lapte de unt a lui Bi-Rite Creamery, Înghețată de ciocolată netedă și moale Bi-Rite Creamery, și Înghețată de Cardamom portocaliu cara Caran de la Bi-Rite Creamery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure cu cele 2 1/2 linguri de zahăr și 2 lingurițe de oțet într-o tigaie mare.
Puneți tigaia la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când căpșunile sunt moi și lichidul pe care îl eliberează s-a redus oarecum, 6 până la 8 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi transferați fructele de pădure și sucul lor într-un blender sau robot de bucătărie. Pur și simplu până se omogenizează și se dă la frigider.
Faceți baza: într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile doar pentru a le rupe, apoi amestecați jumătate de zahăr (1/4 cană). Pune deoparte.
Într-o tigaie grea din oțel inoxidabil, amestecați smântâna, laptele, sarea și zahărul rămas (1/4 cană) și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în bol cu gălbenușurile. Revenind la tigaia cu smântână de pe aragaz, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca crema în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână din vas înapoi în tigaie.
Continuați să gătiți amestecul cu grijă la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, acoperă partea din spate a unei spatule și lasă un semn clar când treceți degetul peste el, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se strecoară baza printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un recipient curat. Puneți recipientul într-o baie de gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece. Apoi acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider baza timp de cel puțin 2 ore peste noapte.
Bateți căpșunul pur și restul de 2 lingurițe de oțet în baza răcită.
Congelați în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, congelați cel puțin patru ore.