Înghețarea Congelatorului

Înghețarea Congelatorului
Înghețarea congelatorului ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 129 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, frișcă grea, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Glazură fiartă rapidă – nu trebuie să ajungeți întotdeauna la o cutie de glazură, vă puteți face propria acasă cu ajutorul nostru, și Ratatouille pentru congelator pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, scurtarea cremei, 1 cană de zahăr, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahărul rămas alternativ cu smântână. Bateți până când glazura atinge consistența dorită. Acoperiți și congelați până la 2 luni. Dezghețați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
CremăCremă
ZahărZahăr

Echipamente

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista