Împărțiți Puiul Întreg De Chimen

Împărțiți Puiul Întreg De Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de chimen întreg împărțit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 96G de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1591 calorii. Pentru $ 5.93 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de mazăre împărțită cu ceapă caramelizată și semințe de chimen, Cum să tăiați un pui de pui și chimen cu umplutură de fasole neagră, și Pui De Lămâie-Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele într-un castron mic și se lasă deoparte până sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Combinați ingredientele într-un castron mic și puneți-le lângă grătar cu o perie pentru a le lipi.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți pieptul de pui în jos. Prindeți coada și tăiați de-a lungul osului din spate, faceți același lucru pe cealaltă parte și îndepărtați osul din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
3
Adăugați marinata într-o pungă resigilabilă și adăugați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se lasă la marinat 1 până la 2 ore la frigider.
5
Scoateți puiul din marinată și uscați pielea. Înveliți pielea puiului cu freca și așezați cu grijă o parte din frecare sub piele. Reveniți la frigider pentru cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din frigider și așezați părțile osoase în jos. Tuck picioare și aripi la sân. Șirul de măcelar este minunat pentru acest lucru, trebuie doar să traversați picioarele și să le legați astfel încât numai articulația coapsei să atingă grătarul. Grătați la foc direct sau la foc mare timp de 10 până la 15 minute cu grătarul închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
După 10 până la 15 minute, întoarceți focul la mediu-mic sau mutați puiul de la căldură directă și grătați până la fiert, tăind la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Când este gătit, scoateți puiul de pe grătar și îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Așezați puiul, carnea cu fața în jos, pe grătar la foc mare pentru a obține urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Așezați pielea rezervată pe nivelul superior al grătarului pentru a fi crocantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Transferați puiul într-un platou de servire. Se toacă pielea crocantă pe o tăietură și se presară peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista