Împletitură Roșie De Mere

Împletitură Roșie De Mere
Împletitura de mere roșie necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 155 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de drojdie activă, lapte cald, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Mere Roșie, Împletitură De Mere Cu Scorțișoară, și Împletitură De Mere Răsucită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Zara, untul, zahărul, praful de copt, sarea, ouăle și 2-1/2 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
6
Rulați fiecare într-un 13-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Scoateți merele din umplutura de plăcintă. Aruncați umplutura rămasă sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Așezați o treime din mere pe treimea centrală a fiecărui dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Se presară cu o treime din roșii. Pe fiecare parte lungă, dar 1 in.- benzi largi spre centru până la 1/2 in. de umplere. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste umplere. Ciupiți capetele pentru a sigila și a băga sub. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
11
Se coace la 375 la 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 2-3 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru glazură, combinați zahărul și suficientă apă pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Stropiți peste pâine. Decorați cu cireșe confiate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista