Împletitură De Dovleac-Pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Panglica de dovleac-Pecan ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 120 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, lapte, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dovleac Cremă De Brânză Crescent Braid, Împletitură de dovleac cu glazură de arțar și nuci, și Plăcintă Cu Dovleac Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați dovleacul, zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și gălbenușul de ou. Se amestecă 1/2 cană de nuci pecan.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați aluatul pe foaia de biscuiți; apăsați ferm marginile și perforațiile pentru a sigila. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x7 inci. Dacă utilizați foaia de aluat: Derulați aluatul pe foaia de biscuiți. Apăsați pentru a forma dreptunghi de 13x7 inci.
Răspândiți umplutura în 3 benzi de 1/2 inch lățime pe lungime în centrul dreptunghiului aluatului până la 1 inch de capete.
Cu foarfece sau cuțit ascuțit, faceți tăieturi la 1 inch distanță pe laturile lungi ale dreptunghiului de aluat doar până la marginea umpluturii. Îndoiți benzile într-un unghi peste umplere, suprapunând capetele și alternând dintr-o parte în alta. Bateți albușul de ou într-un castron mic până se spumează; periați peste aluat.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; așezați pe platoul de servire.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și suficient lapte pentru consistența dorită.
Stropiți peste prăjitura caldă de cafea.
Se presară cu 1 lingură de nuci pecan.