Împletitură De Cardamom Mată Cu Zahăr

Împletitură De Cardamom Mată Cu Zahăr
Panglica de Cardamom mată cu zahăr este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cardamom măcinat, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Împletitură De Nuci De Caramel Mată, Împletitură De Cardamom, și Fără Frământare Împletitură Suedeză De Cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță grea la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul se dizolva si un termometru Inregistreaza 115, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați 2 1/2 căni de făină și drojdie într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de lapte și oul; bateți cu un mixer de stand rezistent la viteză mică 30 de secunde sau doar până la amestecare. Măriți mixerul la viteză medie; bate 2 până la 3 minute. Adăugați treptat 2 căni de făină; bate la viteză mică până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Împărțiți aluatul în 3 porții egale, modelând fiecare într-o frânghie de 20 de inci. Prindeți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Împletiți frânghii pe o suprafață ușor făinată; ciupiți capetele libere pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Așezați panglica pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. (Panglica ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 15 inci.) Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Combinați albușul de ou și apa; periați deasupra pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
12
Presărați 1 lingură de zahăr cu cereale grosiere peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ZahărZahăr
13
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când aurul și pâinea sună gol la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista