Împletitură De Cardamom Mată Cu Zahăr
Panglica de Cardamom mată cu zahăr este o vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 116 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cardamom măcinat, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Împletitură De Nuci De Caramel Mată, Împletitură De Cardamom, și Fără Frământare Împletitură Suedeză De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță grea la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul se dizolva si un termometru Inregistreaza 115, amestecand frecvent.
Scoateți cratița de pe foc.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 1/2 căni de făină și drojdie într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte și oul; bateți cu un mixer de stand rezistent la viteză mică 30 de secunde sau doar până la amestecare. Măriți mixerul la viteză medie; bate 2 până la 3 minute. Adăugați treptat 2 căni de făină; bate la viteză mică până când amestecul formează o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Împărțiți aluatul în 3 porții egale, modelând fiecare într-o frânghie de 20 de inci. Prindeți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Împletiți frânghii pe o suprafață ușor făinată; ciupiți capetele libere pentru a sigila.
Așezați panglica pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. (Panglica ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 15 inci.) Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Combinați albușul de ou și apa; periați deasupra pâinii.
Presărați 1 lingură de zahăr cu cereale grosiere peste pâine.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când aurul și pâinea sună gol la atingere.
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă.