Împachetări Cu Salată De Vită
Învelișurile de salată de vită sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 223 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de salată bibb, ardei jalape, coriandru rupt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, SALATĂ COREEANĂ DE VITĂ, și Salată Asiatică De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați friptura cu sare și piper.
Așezați friptura în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 10 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Combinați sucul, sosul de pește, zahărul și jalapeo într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Rezervați 4 lingurițe de amestec de suc într-un castron mic de servire.
Se toarnă amestecul de suc rămas într-un castron mare; adăugați friptură, aruncând în strat.
Așezați 1 1/2 uncii de vită în centrul fiecărei frunze de salată; acoperiți fiecare cu 2 linguri de ceapă, 2 linguri de mentă, 1 lingură de castraveți și 1 lingură de coriandru.
Se presară uniform cu arahide; se rostogolește.
Se servește cu amestec de suc rezervat.
Salată de tăiței Soba: gătiți 6 uncii tăiței soba conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; se scurge bine.
Combinați tăiței, 1/3 cană de ceapă verde tocată și 1/3 cană de morcovi tăiați cu Chibrit într-un castron mare.
Combinați 1 1/2 linguri de oțet de orez, 1 lingură de ulei de susan, 1 lingură de sos de pește, 1 lingură de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, 2 lingurițe de sambal oelek și 1 linguriță de zahăr brun într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Stropiți amestecul de oțet peste amestecul de tăiței; aruncați bine.