Împachetări cu friptură la grătar
Rețeta de friptură la grătar la grătar ar putea satisface pofta americană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 25 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați heinz bbq sauce classic &, ardei gras, brânză Cheddar cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Împachetări Cu Friptură La Grătar Mediteraneană, Pui la grătar Italian la grătar, și Chimichurri Steak Wraps.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu.
Friptură la grătar 1 min.
Adăugați legume la grătar; gatiti 8-10 min. sau până când friptura este de coacere medie (160F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional și perindând frecvent cu sos de grătar în ultimele 5 minute.
Tăiați friptura și legumele în fâșii subțiri.
Puneți carnea și legumele pe tortilla; se acoperă cu brânză.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.