Împachetări Cu Fasole Mexicană
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ambalajele mexicane de fasole ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 274 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salsa veche el ' n chunky, pudră de chili, tortilla veche de făină el și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortilla De Fasole Mexicană Împachetează, Împachetări Cu Salată Mexicană, și Împachetări Mexicane De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, amestecați fasolea, salsa și pudra de chili.
Se încălzește la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se încălzește.
Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de fasole pe centrul fiecărei tortilla; se întinde ușor. Se acoperă cu salată, brânză și roșii. Îndoiți părțile laterale ale tortilelor. Dacă doriți, serviți cu salsa suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.