Împachetări cu cartofi indieni condimentate

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., ambalajele de cartofi indieni condimentate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de chimen, ceapă, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură indiană. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 74 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Împachetări De Miel Condimentate Indiene, Împachetări De Năut Condimentate Indiene, și Împachetări De Pui Condimentate Indian + Maioneză Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați cartofii dulci cu ardei iute, 1 linguriță ulei, Semințe de chimen, garam masala și o mulțime de condimente pe o tavă de prăjire. Prăjiți timp de 25-35 de minute, întorcând pene la jumătate, până când sunt fragede și aurii.
Între timp prăjiți ceapa în uleiul rămas timp de câteva minute până se înmoaie parțial, amestecați sucul de lămâie și zahărul cu puțin condiment, apoi opriți focul.
Chapatis cald urmând instrucțiunile ambalajului, apoi asamblați adăugând câteva pene de cartof dulce la fiecare, urmate de o împrăștiere de ceapă, o păpușă de iaurt și o mână mică de frunze de coriandru.